Lasse Aga

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : eggehvit

Hei Vi skal gjøre om en spisestue til en liten stue. Trenger fargeråd for tak, lister. Under vinduet er det diger glatt radiator 2x1 m som må ha en passende farge. Jeg har også tenkt å male en bokhylle og et furubord. Jeg har en teak vegg som skal være der og jeg har valgt tapet.Rødlig persisk teppe. og svart og grå sofa.På forhånd takk.

2018-09-24 16:11:31

Fargerådgiver svarer:

Møblene som skal males og gjerne også taket kan bli tøft i  LADY 1434 Elegant eller  LADY 9938 Dempet Sort se hva som blir finest til den mørke tonen i sofaen. Blir det vel dramatisk med sort tak ville jeg valgt  LADY 1001 Egghvit samme hvittone som på detaljer i tilstøtende rom :-) Velger du en av de mørke i taket maler du med  JOTUN Vegg og Tak, velger du  LADY 1001 Egghvit ville jeg valgt  LADY Perfection. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Takk for svar. Kan jeg beholde den grå fargen i taket? Rommet er helt for seg selv med ganske høyt skråtak. Svart radiator under vinduet Også ? Kan jeg bruke en Orange på hylla som skal stå i hjørnet? 3 ukers leveringstid på tapet. Jeg trenger rommet før det. Har dere tips om farge?

25/09/2018 15:17:39

Fargerådgiver svarer:

Grått er tøft til grønt/tapeten så jeg tror du kan beholde taket, men uten fysiske prøver av tapeten og heller ikke ncs kode på gråfargen, blir det kun synsing ut fra bildene. Jeg personlig synes at orange konkurrerer litt mot teak skapene så jeg ville tonet møblene ned med  LADY 9938 Dempet Sort og latt tapeten få spille hovedrollen i dette rommet, men igjen bare synsing. Hva rommet skal brukes til er også litt avgjørende.... :-) Radiatoren kan bli tøff i sort men jeg tror også at grønntonen i tapeten kan bli lekkert. Radiatoren maler du med  LADY Classic Halvblank eller Bengalack. Ønsker du å kamuflere radiatoren mest mulig velger du bunnfargen i tapeten. Hvis rommet skal males midlertidig til tapeten kommer ville jeg valgt bunnfargen i tapeten, det er lurt når du skal tapetsere hvis du skulle få en mikroskopisk glipe når du tapetserer. 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk da holder jeg meg til svart,men skal prøve radiatoren grønn også. Maling er gøy.

26/09/2018 15:01:08