Sandra

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Kilim

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt kjøkken , trestavs eik parkett med gulskjær

Tak: Bomull

Hei :) Jeg bor i en liten leilighet med kjøkken og stue i lag. Med alle dører inn til bad, soverom og gang i fra stua. Dørene er ofte åpen. I gangen har jeg malt Kilim(kjempe glad i den) , på kjøkken veggene og den ene stueveggen har vi malt littlegreen obsidian green 216. Den er vi også fornøyd med. På veggene i stua der alle dørene er og vindusvegg har vi smooth white. Denne fargen er jeg usikker på. Finnes det en annen nøytral farge som kan gjøre det lunt og passe bedre med fargene mine. Jeg ønsker å male 2 soverom også. Men synes det er vanskelig å få en harmoni. Har tenkt på om det finnes rolige rosa, brunlige toner som passer med kilim ? Men smooth white er så grønngrå at jeg ikke kan se den fin sammen med rosa. Kan du hjelpe meg ? Tusen takk på forhånd. Vær gjerne ærlig om det er grønnfargen som må gå. Mvh. Sandra

11/10/2018 21:24:22

Jotun LADY svarer:

Hei, Sandra littlegreen obsidian green 216 er ikke en Jotun farge og jeg har dessverre ikke prøver eller ncs kode men slik jeg opplever farge på bildet så tror jeg at  LADY 10580 Soft Skin og  LADY 2024 Senses kan bli helt nydelig til og begge disse er rå-lekre sammen med  LADY 2993 Kilim. Ta en titt å se om disse kan erstatte  LADY 8470 Smooth White hos deg.  :-) 

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til og god helg. :-)

 

12/10/2018 15:56:17
Go to top