Lisbeth

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Tilstøtende rom: Kontrastvegg i Evening Green og sort/brun

Ønsker en varm hvit, uten gult på vindusveggene i stua.

12/10/2018 01:28:48

Jotun LADY svarer:

Hei Lisbeth, for å kunne gi deg ett faglig godt råd om hvilken hvittone som vil passe til på veggene dine bør vi kjenne til hvittonen på vinduer og detaljer. Sender du oss dette (fargenavn eller NCS-fargekode), og gjerne også bilder av rommet så kan vi på en bedre måte gi deg ett godt råd. 

Hører fra deg :)

12/10/2018 16:06:08

Lisbeth:

Vet ikke farge på listene da de var malt når jeg kjøpte huset, men tenkte uansett jeg skulle male de også.

12/10/2018 16:09:01

Jotun LADY svarer:

Hvis alt skal males så ta en titt på   LADY 1622 Refleksjon og  LADY 1928 Sommersne det er varme hvittoner. Detaljer som lister, dører og vinduer kan du gjerne male i samme farge slik at alt blir sømløst. Ønsker du et skille mellom vegg og detaljer er  LADY 9918 Klassisk Hvit lekkert på detaljer sammen med disse varme hvittonene. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


15/10/2018 09:55:15
Go to top