Nina Bianca Askersrud

Kategorier:

Vinduer :

Dør :

Garasjeport :

Grunnmur :

Hei! Maler huset i fargen Kontur. Hvilken hvitfarge blir penest på vinduer og verandadører. Tenker oss Eggehvit. Er det en god farge til den gråfargen som Kontur er?

2016-05-04 10:27:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Nina
1001 Egghvit er ikke feil, men kan du velge fritt så er 1376 Frostrøyk som også har et lite hint av rødt nydelig sammen med 1378 Kontur. Har du fabrikkmalte dører og vinduer i S0502-Y som hos oss heter 1453 Bomull så ville jeg fortsatt med Bomull. Er dine detaljer i 1001 Egghvit 0502-Y (greit å merke seg at Egghvit og Bomull ikke er like, Bomull er litt gulere) så fortsetter du selvfølgelig med Egghvit. :-) Muren maler du med 1898 Lingrå eller 1500 Grafittgrå. Vi ønsker deg lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for raskt svar! Vi oppfatter fargen veldig forskjellig, er det blått eller gult i Kontur? Jeg bestemte meg for denne fargen, da jeg ønsket en " rein" gråfarge.

24/04/2016 21:25:48

Fargerådgiver svarer:

1378 Kontur har NCS kode 4202-Y11R altså både gult og rødt, men lite i forhold til sorthet. :-) Kontur vil ikke vippe mot kjølig/blå i vinterlys. :-) Maler du huset med Jotun's beste utendørsmaling DRYGOLIN Ultimat får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Jotun har også en vanntynnet maling Optimal som også har suveren farge og glansholdbarhet. Optimal er noe mattere enn Drygolin Ultimat for den som ønsker det. Med Optimal rekker du to strøk på en dag på steder hvor du må leie stillas eller lift. Begge er spesielt effektive mot svertesopp. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Vi ønsker deg lykke til. :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun