Janniche Solum Tou

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Listverket og dører, hvit som ikke har blitt blandet med noe

Tilstøtende rom: Warm blush

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lyst tregulv

Har malt tre vegger i stua ( TV, sofa kroken) med jotun green Harmony og vil nå male resten av stua, men usikker på hvilken farge som passe til green harmony.

27/05/2016 10:58:49

Jotun LADY svarer:

Hei :-) Kanskje dere faller for 10679 Washed Linen? eller 0394 Varmrå? Lekre til Warm Blush, og ikke minst den grønne Green Harmony, - som ser strålende ut her :-)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05).  LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den  luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. (Sens kan ikke blandes  i de aller mørkeste / sterkeste fargene.).  Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Jotuns farger bør blandes i Jotuns produkter, da fargene våre er spesialutviklet kun til Jotuns produkter. Vi garanterer da at fargen du velger fra våre fargekart eller fargesenter, er lik i alle Jotuns malinger. Våre fargekart er merket med "Jotun Fargetrygghet". Det er en trygghet for at når du bruker Jotuns produkter er du sikret at resultatet blir nøyaktig lik fargen du har brukt tid på å velge ut. Jotun selger kun malinger som er merket med LADY, Sens eller Jotun.

Lykke til med malejobben J

27/05/2016 13:58:55