Summer

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: 1002-y hvit

Tak: Hvit

Hei! Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin - hvilke farge har dere som ligner på bildet? Og kanskje frå skifer på peisen. Skal ha matte vegg - glansgrad 2

07/06/2016 20:08:41

Jotun LADY svarer:

Hei :-) 
Gråtonene på bildene er litt kjølig og dine lister og kjøkkenfronter har undertoner i gult så her støter vi på et problem. De kjølige/nøytrale gråtonen blir blå/lilla sammen med Bomull og 1002-Y som hos oss heter 1024 Tidløs. Hos deg ville jeg valgt gråtoner som 8470 Smoopth White, 1973 Antikkgrå eller 1032 Grå Harmoni. Du kan også kikke på en eksteriørfarge som heter 8025 Skodde (prøver på denne finner du i den store eksteriørfargeviften hos din lokale Jotun forhandler). De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i enkelte utvalgte farger. (se eget fargekart) . Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. Slett tak og taklister maler du med LADY Tak 02, har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. (Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.) Sens kan du bruke både på panel og slettvegg.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx


Vi ønsker deg lykke til. :-) 

08/06/2016 10:48:59
Go to top