Danielle Windegaard

Kategorier:

Hei igjen, Vi har kjøpt oss ny leilighet og ønsker å male kjøkkenskap, kjøkkenvegger og stuevegger. I den forbindelse trenger vi litt hjelp. Vi ønsker å male kjøkkenskap i en mørk farge, har sett på forskjellige mørke blå farger med messing håndtak. Vi skal også bytte kjøkkenbenk. Fargen som nå er på veggen er feil farge til vår grå sofa, den blir også litt mørk hvis vi maler kjøkkenet mørkeblått eller mørkegrønt. Vi er veldig i tvil om fargevalg, ønsker en lun farge på veggene slik at rommet ikke blir for kaldt. Ønsker fargehjelp med farge til kjøkkenskap og vegger. Ønsker samme farge på vegger i stue og kjøkken. Vi har også vurdert å male et av rommmene med kalkmaling. Kan dere hjelpe? Mvh Danielle

2017-01-02 08:33:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Danielle :-) 
Hvilke farger valgte du på soverommene, dette er det viktig å ta hensyn til hvis du ønsker farger som jobber godt sammen i alle rom. Har du et bilde av gråtonen i sofaen ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Takk for raskt svar. Vi valgte minty breeze og st.pauls blue på soverommene. Gangen mellom soverommene og stue/kjøkken har teglsteinsvegger.

02/01/2017 18:53:47

Svar:

Hei igjen, Jeg får ikke lagt til bilde, men dette er sofaen vi har kjøpt: https://no.sofacompany.com/moebler/sofaer/3-seters-sofa/johan-3-seater-sofa-andie-light-grey

02/01/2017 18:57:11

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for link med bilde. Den første fargen jeg tenker på er 5249 Linblå til veggene i stue/kjøkkenet den blir rå lekker til din sofa og er lekker sammen med dine vegger i terrakotta og nydelig sammen med 7163 Minty Breeze og 5030 St. Pauls Blue. Velger du blå vegger ville jeg valgt 9938 Dempet Sort på kjøkkenfrontene det kan jo bli for mye blått også. Ønsker du blått kjøkken ville jeg valgt den blågrønne 5180 Oslo sammen med St. Pauls Blue. På vegg ville jeg valgt en gråtone som 1269 Demring, 1378 Kontur eller 1462 Grå Skifer, men grå vegg mot grå sofa må du trå varsomt med slik at gråtonene jobber godt sammen. Umulig å si noe sikkert om det ut fra kun bilder så her må du love meg at du tester med store A3 prøver eller maler en prøve på vegg. Ta en titt så snakkes vi nærmere hvis du ønsker det :-)  

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i utvalgte farger ( merket med * i vårt fargekart VÅRE VAKRESTE FARGER) Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slett vegg / tapet. Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun