Tanja

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Deco blue og klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Teak, valnøtt, litt messinh

Tak: Hvit

Hei. Jeg har kjøpt en sofa i oker farge og lurer på hvilke veggfarge som kan passe? Har tenkt litt på blåfarger. Det er en stor stue, med mye mørk treverk og mørkt tregulv i kirsbær/valnøtt farge. Tenkte først på deco blue, men det skal jeg ha i spisestuen som er i en annen avdeling som ikke er skilt med dør,men med «et hul i veggen» tenker på en lysere farge (eventuelt blå også) så ikke hele stuen blir så mørk. Synes grått er kjedelig. Har dere noen tips?

13/01/2018 14:41:13

Jotun LADY svarer:

Hei Tanja
Vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men jeg må be om bilder slik at jeg får et inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Vi snakkes :-)


15/01/2018 10:21:44

tanja linde:

Hei. Takk for svar! Her er bilder av huset vi har kjøpt. Vi bor ikke der enda og møblene på bildet er ikke våre. Vi skal som sagt ha en hjørnesofa i oker og teak sofabord der sofaene står nå. Og en kongeblå velur-sjeselong og platespiller på møbler i valnøtt der "godstolene" står. I spisestuen skal vi ha innslag av messing/gull og lysebrune sittestoler til røkt eik spisebord.

15/01/2018 21:26:12

Jotun LADY svarer:

Flott med bilder som gir et inntrykk av lysforhold i stuen, men uten bilder av møblene du har blir det umulig å gjøre en faglig god vurdering :-) 

16/01/2018 15:53:14
Go to top