Grete Wangen

Tak: Tyrilin panelhvit

Vi skal pusse opp stue og kjøkken. Her har lite vært gjort siden 80-tallet, så preget er mørkt og "rustikt". Vi skal ha nytt gulv, ny og åpen kjøkkeninnredning. Vi har et bilde med farger vi liker, i grå/blå/grønntoner. Nye vinduer har hvite karmer. Kjøkkeninnredningen blir antageligvis hvit silkematt (Ikea). Vi har dragere i tak som vi ønsker å beholde som en markering av rommet, i en kontrastfarge. Vi skal ha malt panel på veggene. Vi har to himlinger som vi også tenker en kontrast til veggen, vi liker godt kalkmalingen og strukturen i den! Vi ønsker mange gode råd:-)

13/01/2018 16:27:14

Jotun LADY svarer:

Hei Grete 

Med utgangspunkt i bildet og slik jeg opplever sofaen så tror jeg at  LADY 6352 Evening Green kan bli lekkert i din stue.  LADY Minerals Kalkmaling er kun anbefalt på slett vegg så på det som er av panelvegger bør du male med  LADY Supreme Finish matt, men alt av slett vegg kan du gjerne male med  LADY Minerals Kalkmaling. En kombinasjon av de to blir lekkert. Taket ville jeg hvittet ikke malt med  LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket. Fargen på bærebjelken matcher godt med vinduer så enten bør begge deler males eller begge beholdes som det er. Dagens farge er tøff til  LADY 6352 Evening Green men jeg tror også at  LADY 1434 Elegant kan bli tøft både på vinduer og bjelken, hva tror du ? 
Detaljer i treverk som vinduer og lister maler du også med
 LADY Supreme Finish. Ta en titt på denne filmen før du går igang med  LADY Minerals Kalkmaling https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

15/01/2018 10:58:00
Go to top