Karen

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei. Vi skal bygge nytt hus, så vi har foreløpig ingen hensyn å ta når det gjelder eksisterende farger. Jeg ønsker meg midlertidig stue malt i DecoBlue. Huset vil ha et moderne uttrykk, det vil være gipsede vegger og listefritt. Ellers tenker jeg å holde meg til gråfarger når det gjelder andre rom og interiør for øvrig. Spørsmålet mitt er hvilken farge anbefaler dere til taket? Blir det for stor kontrast med klassisk hvit? Det er en åpen løsning, så det blir et ganske stort rom. På forhånd takk

13/01/2018 21:09:42

Jotun LADY svarer:

Hei Karen, helt hvite tak er alltid lekkert men hvittonen du får på dører, lister og vinduer er avgjørende. Hvis du får fabrikkmalte detaljer i  LADY 1453 Bomull vill jeg valgt  LADY 1453 Bomull også i taket. Ønsker du ellers grå vegger så er også hvittonen avgjørende så sjekk hvilken hvittone du får på detaljer så finner vi en gråtone som matcher. Gulv er en stor flate som bør med i vurderingen så har du et link med bilde er det supert.  :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.  

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.


Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish,  LADY Supreme Finish eller  LADY Pure Nature interiørbeis et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.
 Vi ønsker deg lykke til. :-)


15/01/2018 11:45:26
Go to top