KK

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Trolig bomull

Hei. Vi holder på å male sommerhytten hvor veggene består av panel, noen av veggene er todelt panel. Vi har allerede bestemt loftsetasjen (et soverom i fargen krydderurt, et soverom i en blåaktig tone og loftstue i fargen hvitlyng). Hvitlyng vil også bli malt i gangen i hovedetasjen og denne vil ses fra stuen og yttergangen. Vi trenger derfor fargeråd til yttergangen, dette kan være en mørkere farge. Videre trenger vi fargeråd til stue og kjøkken. Stue og kjøkken vil ha samme farge da det er delvis åpen kjøkkenløsning. I tillegg er det en stue til innnenfor den andre stuen som kan ha en annen farge. I den innerste stuen vil vi også beholde en originalversjonen. Det er ønskelig med lyse toner i grønn og blå. Hvilke blåfarger passer til hvitlyng uten at fargen er babyblå? Har tenkt på å ha kjøkken og stue i en blåfarge, og grønnsktig i den innerste stuen. Men viktig at fargene passer sammen. Fargeråd trengs til: - Yttergang (kommer inn til gang malt i hvitlyng) - Stue og kjøkken (ser gangen malt i hvitlyng og inn til den andre stuen) - Stue (ser inn til stue) Første bilde er kjøkken, så stue, deretter innerste stue. Har ikke bilde av yttergang, men rommet er rektangel med et vindu og vindu ved døren.

2018-02-13 12:11:40

Fargerådgiver svarer:

Hei, sammen med  LADY 8303 Hvitlyng og  LADY 8222 Krydderurt er  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 5249 Linblå og  LADY 5030 St. Pauls Blue lekre for å nevne noen, men hvilken blå-aktig tone skal du ha i 2 etg. og hva mener du med at du i stuen vil beholde en originalversjon ? Hvis dette er en farge eller en tapet som skal beholdes må jeg ha bilde eller ncs kode for å kunne gjøre en totalvurdering :-) Vi hører fra deg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen. Er litt usikker på hva fargen heter som er blåaktig (mulig tåke fra en annen leverandør). Men det er ikke så nøye for denne vil ikke vises i hovedetasjen. Det er kun hvitlyng som vil gå igjen i begge etasjene. Enig i at flere av fargene du har nevnt er fine, men litt redd for at st. Pauls blå blir for mørk. I den innerste stuen så mente jeg å beholde en orginalvegg i tre. Legger ved et bilde, så du kan se fargen.

14/02/2018 19:27:16

Fargerådgiver svarer:

OK :-) Den originale panelveggen er lekker men ganske gul og litt mørk så jeg synes at den bør matches opp med farger med litt tyngde slik at veggene ikke blir "babyblå". Frykter du at  LADY 5030 St. Pauls Blue blir for mørk så se på kombinasjonen  LADY 5200 Dusky Blue og  LADY 5044 Blåis de er også lekre til grønt :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar. Har du et forslag til grønnfarger som kan passe til orginalveggen i tre?

15/02/2018 11:03:23

Fargerådgiver svarer:

Sammen med  LADY 8303 Hvitlyng  og treveggen ville jeg valgt lune grønne som  LADY 8252 Green Harmony eller den litt lysere  LADY 8302 Laurbær. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun