Deborah

Tilstøtende rom: Kalk

Hei, vi har malt vår stue i fargen kalk og har én kontrastvegg i fargen skyggeblå (denne veggen er rammet inn av to kalkvegger). Nå er vi klare for å bytte ut fargen på kontrastveggen med en klarere og mer blåfarge. Jeg vil i tillegg også male en av sideveggene til kontrastveggen i samme blåfarge ( denne veggen har ingen sidevegg) Hovedønsket er altså en mer blå farge på veggene. Har du noen anbefalinger? (Jeg har prøvd å legge med bilder men jeg blir kastet ut hver gang jeg gjør dette)

13/02/2018 13:35:26

Jotun LADY svarer:

Hei, Deborah

For å kunne gi deg ett faglig godt råd skulle jeg gjerne hatt bilder, og jeg synes det er pussig og leit å høre at du blir "kastet ut" hver gang du prøver å få til dette... Er det fordi bildene har "feil" format tro.. Det er dessverre ikke mulig å laste opp PDF-filer. Hvis du har Adobe eller et bilderedigeringsprogram så er det fint om du kan lagre dokumentet som en JPEG-fil før du forsøker å laste det opp.

Vi støtter JPG, JPEG, PNG og GIF. Prøv gjerne å sende på nytt. 
Men jeg kan gjerne foreslå at du tar en titt på blåfargen   LADY 4625 Nordisk Hav dersom du ønsker en klar og lekker blåtone som fungerer godt til  LADY 10341 Kalk
Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne
 LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-) 

14/02/2018 09:32:02
Go to top