Terse

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Vet jeg dessverre ikke

Tilstøtende rom: Vet jeg dessverre ikke

Møbler/kjøkkenfronter etc.: hvit

Tak: Vet jeg dessverre ikke

Ønsker å få råd om hvilken farge som passer best i gangen, ønsker mørkt klikkvinyl fra prego (svart byeik). Har en dagseng hvor jeg har brukt stoff i fargen midnattsblått og sliter virkelig å finne ut hvilken farge jeg vil gå for Ønsker å male hele gangen. Det er ett lite vindu så lite mulighet for dagslys. Bildene er tatt med døra åpen og begge taklampene på.

13/02/2018 15:12:29

Jotun LADY svarer:

Hei hei :)
Det er mange farger som vil stå lekkert til blåfargen i møbelstoffet og til mørkt gulv. Hva med en lekker grønnfarge som  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 8281 Pale Linden,  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 8302 Laurbær? Er dette farger som passer inn med fargene ellers i din bolig? Jeg må også nevne den nye "kamelhårfargen"  LADY 10961 Raw Canvas. En lun og lekker farge som er nydelig til blått! Uten info om farger i tilstøtende rom må du selv vurderer om dette er farger som gir deg en helhetlig fargepalett :)
Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne
 LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-) 

14/02/2018 09:47:36
Go to top