Hanne

Møbler/kjøkkenfronter etc.: en del teak møler

Tak: ønsker å male tak samme hvitfarge som veggene

Vi holder på å pusse opp kjøkken og stue, på en ønsker fondvegg i stuen med farge soft teal. Kjøkkenet tenker jeg å male i en dypere blå eller grønn. Kjøkkeninnredningen blir hvit. Jeg er på jakt etter en hvitfarge til de andre veggene som jeg også kan male taket i stuen med. Jeg er redd de klassisk hvit og chi blir altfor hvite, kan letthet være en mulighet eller vil den ikke gå sammen med soft teal?

13/02/2018 17:06:49

Jotun LADY svarer:

Hei, Hanne jeg synes at  LADY 1624 Letthet er fin til  LADY 6350 Soft Teal så tommel opp. Ønsker du mørkere blå eller blågrønne vegger så se på  LADY 6352 Evening Green,  LADY 5454 Dark Teal,  LADY 5044 Blåis,  LADY 5455 Industrial Blue eller den noe gråere  LADY 5030 St. Pauls Blue :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.
Vi ønsker deg lykke til. :-)


14/02/2018 11:20:20
Go to top