Tone

Tilstøtende rom: Minty breeze

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gips, kjøkken i koksgrå med hvis steiplatwi

Vi har en rektangulær stue og kjøkken på 80 kvm. Kjøkkenet er på den ene siden og stue på den andre. Veggen i front har store vinduer og på motsatt side blir stua og kjøkkenet på en måte delt av inngangen til gang, hvor åpningen er helt opp til tak. Etterhvert tenker vi å sette inn ei dør til gangen. Legger ved plantegning. På veggen på motsatt side av vindusveggen i stuedelen ønsker jeg å ha elegant, på vegen ved siden av er det et smalt vindu, peis og ett stort vindu i andre enden. Den ønsker vi å ha i warm blush, passer de to sammen tror dere? Elegant vil få vinduer rett i mot, mens warm blush blir en sidevegg. Jeg tror vi må ha samme hvitfarge i tak og resterende vegger i huset, da det ikke blir fint med noen skiller. I gangen ønsker jeg minty breeze, og på loftsstua tenker vi evening green på to vegger. Hvilken hvitfarte bør vi velge? Er det noen andre farger dere tror jeg heller bør velge? Gulvet er laminat eik sunset bulvard. Bilde 1 viser vegg med ønske om elegant på venstre og warm blush på høyre. Bilde to er resterende av vegg med warm blush og slik som fronten her hele veien med vinduer. Bilde 3 er plantegning. Stua skal være til høyre og kjøkken til venstre sett fra fronten av huset. Kjøkkenet skal bestå av høyskap på motsatt side sv warm blush vegg og kjøkkenøy forran.

13/02/2018 17:14:30

Jotun LADY svarer:

Hei Tone, 
ett spennende prosjekt med en vakker utsikt :)
Vi hjelper deg gjerne, og jeg synes fargene du har valgt er lekre sammen. For å kunne mene noe om hvittone kombinert med disse må jeg kjenne til hvittonen på vinduer og dører i tillegg til NCS fargekode på kjøkkenet ditt. 
Hører fra deg :)

14/02/2018 11:22:32

Tone:

Farger på vindu/dører er bomull. NCS koden til kjøkken er:57502b.

15/02/2018 21:58:43

Jotun LADY svarer:

Hei Tone, 

Ja, det var det jeg kanskje kunne tenke meg...at det var  LADY 1453 Bomull på dører og vinduer.  Ønsker du en hvittone på vegger og tak er det nettopp denne hvittonen jeg vil råde deg til å bruke. Dersom du velger en lysere, renere hvittone enn dette, vil vinduer og dører se gulaktig og nærmest litt skittent ut inntil. Dersom du ønsker en helt lys farge som så vidt bryter med  LADY 1453 Bomull på detaljene kan jeg foreslå  JOTUN 1376 Frostrøyk eller  JOTUN 1024 Tidløs

 Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Slett tak og taklister maler du med vår helt nye  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Vi ønsker deg lykke til videre med ett spennende prosjekt :)


16/02/2018 10:29:01
Go to top