EV

Lister/dører/vinduer: Hvit (vet ikke eksakt)

Tilstøtende rom: Kveldshimmel

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Grånyanser, blånyanser, klarlakk/lyst treverk, svart og hvitt.

Tak: Hvit

Hei! Jeg skal male soverommet som jeg legger ved bilder av her. Den ene veggen er grå, men jeg syns ikke den er like fin/passer like godt nå etter at jeg har malt en stor del av stuen med Kveldshimmel. Det er en gang som skiller disse rommene, men det er en liten leilighet så jeg føler rommene påvirker hverandre likevel. Sengen på soverommet er mørkegrå og nattbordene og skapene er hvite. Fargene eller i leiligheten er flere grånyanser, svart, hvit, klar trelakk, blånyanser og sennepsgult på noen puter. Jeg lurer på om dere har noen fargetips til meg? Jag har vært innom tanken på noe grønt, og syns Green Marble er veldig fin, men er redd sengegavlen vil gå i ett med veggen da siden de begge er såpass mørke. Har også tenkt tanken på en annen blånyanse enn Kveldshimmel for å gå for en litt ton i ton vri. Gardinene på soverommet er grå/hvit stripede, men de kan jeg eventuelt bytte ut om jeg trenger.

13/02/2018 17:21:55

Jotun LADY svarer:

Hei hei, 
jeg ser absolutt for meg en grønnfarge hos deg. Og jeg vil foreslå at du tar en titt på vår splitter nye farge  LADY 7613 Northern Mystic. En virkelig spennende farge som oppleves noe kjøligere i tonen en  LADY 8422 Green Marble

Ønsker du en ton-i-ton blåfarge til  LADY 4618 Kveldshimmel vil jeg foreslå  LADY 4638 Byge eller  LADY 4477 Deco Blue

Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-) 


14/02/2018 11:14:54
Go to top