Hanne

Kategorier:

Skal male stue, ønsker å holde den lys, kanskje i en gråfarge. Nordvendt rom, som nå har Hvit pepper på vegg og Lys antikkgrå på lister. Gulvlister som er 35 cm høye og 12 og 15 cm brede dør-og vinduslister. Ønsker fortsatt mørkere farge på lister enn på vegg. Ovn i et hjørne som nå har Sort pepper på slett mur bak, ønsker også fargeråd her. Gulvet er heltre furu med hvitpigmentert lakk, sånn at det ikke skal bli gult igjen. Synes dagens farger er grønnaktige og ikke fine til gulvet, selv om fargene i seg selv er farger jeg liker. Åpent inn til kjøkken med Sommersne på vegg og alle detaljer i Klassisk hvit, kjøkkeninnredning i Jade.

2018-03-13 17:47:43

Kommentar

Taket i rommet er i Bomull

14/03/2018 12:15:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanne, 
Se gjerne på kombinasjonen  LADY 10678 Space på vegg med  LADY 1233 Mohair på lister, dersom du ønsker en større kontrast mellom vegg og list.  LADY 1928 Sommersne på vegg og  LADY 10678 Space på lister er også lekkert, men det vil ikke gi deg den store forskjellen fra det du har i dag, dog noe lunere. Ta en titt her i dette blogginnlegger: http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/brede-lister/.
  LADY 10679 Washed Linen på vegg kombinert med  LADY 0394 Varmgrå på lister er også en tøff kombinasjon, gjerne med  LADY 1352 Form eller  LADY 1145 Band Stone på peismuren (eventuelt  LADY 9938 Dempet Sort. ) Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun