Marit

Lister/dører/vinduer: Hvit og svart

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkken: hvit innredning med svart benkeplate

Tak: Hvit

Vi skal pusse opp en leilighet på 90 kvm (alt bortsett fra badet). Så langt har vi bestemt oss for hvitt kjøkken med svart benkeplate. Vi er usikre på om vi skal ha fliser også på kjøkkenet, men de blir i så fall hvite. Gulvet kommer til å bli relativt lyst (tror vi går for laminat i enstavs, noe som dette f.eks.: https://www.maxbo.no/laminatgulv-grand-alu-champs-elysees-12-3mm-p2663003). Vi ønsker et helhetlig inntrykk i leiligheten, og vil spesielt at fargen på kjøkkenet skal passe med fargen i stua. Det vil være delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, så det kann hende at vi må ha samme farge på veggen på kjøkkenet og den ene veggen i stua. Vi har sett litt på blågrønne farger, f.eks. balanse eller darkteal. Og i stua ser vi for oss at noen av veggene males i en hvittone som passer til den andre fargen vi går for. Vi kommer til å kjøpe ny sofa, mest sannsynlig en lysegrå variant. Hva tror dere om det? Tips til andre farger som kan kombineres i de andre rommene også? Vi har tre soverom og en gang også som skal males. I gangen ønsker vi å ha iallfall én svart dør, hvorav den ene blir en svart glassdør. Mvh Marit

13/03/2018 19:02:26

Jotun LADY svarer:

Hei Marit hva med   LADY 5454 Dark Teal på kjøkkenet og  LADY 6352 Evening Green i stuen ? Ønsker du noen litt lysere vegger så se på  LADY 10961 Raw Canvas eller  LADY 10678 Space som lyse grunntoner sammen med disse blågrønne :-) Raw Canvas er min favoritt til sorte dører :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


14/03/2018 14:07:59
Go to top