Yolandi

Kategorier:

Hei, vi har pusset opp kjøkkenet. Jeg har malt veggene med laurbær (matt), og er kjempe fornøyd. Jeg skal nå male alt lister, vinduer og møbler i rommet. Hvilken farge går fint med laurbær (vegger), svart (benkeplater), grå (veldig nær fargen elegant) fliser og skapdører? Må jeg male vinduer og alt lister samme farge (laurbær), eller fargen lys antikkgrå?

2018-04-16 17:27:12

Fargerådgiver svarer:

Sømløst uttrykk med lister og vegg i samme farge er lekkert, men du må ikke velge det eller  LADY 1391 Lys Antikkgrå:-) På møbler tror jeg det blir lekkert med litt kontrast, kan du sende meg litt bilder av rommet så er det enklere å gi råd om hva jeg ville valgt hos deg. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, her er bilder av kjøkkenet mitt. Jeg må male lister, vinduer, persienner og møbler. Laurbær på veggene:-) Også skal jeg bytte ut hvite komfyr og kjøleskap til stål...

18/04/2018 20:36:03

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, 

her ville jeg valgt samme farge som på veggen på vinduskarmer og lister. personlig synes jeg det er lekkert med innslag av tre og naturmaterialer i interiøret, det kan fort bli litt "flatt" dersom alle flater males,så jeg ville beholdt stolene slik de er i dag. Men hva med å male bordet i  LADY 1434 Elegant,og tripptrapp-stolen i  LADY 8469 Green Leaf eller  LADY 7613 Northern Mystic

 LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader. Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun