Kristin

Lister/dører/vinduer: Hvit (vet ikke hvilken farge maleren bruker)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter matt hvit, spisebord Ask bordplate med matte hvite ben, mellomgrå stoler, skjenk i matt hvit (slitt effekt/antikk), mørk grå sofa

Tak: Hvitt (vet ikke farge maleren bruker)

Vi renoverer et hus vi har kjøpt og har åpen kjøkken/stueløsning. Har tenkt til å bruke minty breeze på vegger både i stue og kjøkkendelen, men lurer på å ha en vegg med kontrastfarge der TV-benk vil stå. Pipa er ved siden av og vil også få denne fargen. Jeg har tenkt på st. Pauls blue i lady minerals, men er veldig usikker på om disse to fargene sammen blir for mye farge? Har dere sett noen eksempler på disse fargene sammen i samme rom? Anbefales dette eller bør jeg heller velge en kontrastvegg i en mer grå tone? Jeg ønsker ikke hvit. Har også tenkt til å male hovedsoverom i st pauls blue, men blir denne fargen veldig kald på et soverom? Hvis dere har noen andre gode fargeanbefalinger, så tas dette imot med takk. Mvh Kristin

16/04/2018 20:18:26

Jotun LADY svarer:

Hei hei, 

 LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 5030 St. Pauls Blue er lekre sammen. Men siden du skal ha denne vakre blåfargen på soverommet, kan jeg foreslå at du tar en titt på kombinasjonen  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 6352 Evening Green til stuen.  LADY 6352 Evening Green passer lekkert inn med disse fargene, det er en dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn  LADY 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Dersom du er redd  LADY 5030 St. Pauls Blue blir for stor kontrast , er kanskje denne ton-i-ton grønnfargen ett tryggere valg for deg? Den kan også blandes i  LADY Minerals Kalkmaling :)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-) 

17/04/2018 12:22:28
Go to top