Eli

Vinduer: Bomull

Garasjeport: Antrisittgrå

Hei! Vi skal male huset og muren. Huset er i funkisstil uten vinduslister. Ytterdørene og terrassedørene er hvite - kanskje bomull, litt usikker. Garasjeporten er i antrisittgrå. Rekkverket på terrassen er i grå royal kledning (selv om den fremstår som brun). Trenger noen gode råd og tips til hvilke farger som kan passe.

16/04/2018 22:29:54

Jotun LADY svarer:

Hei Eli er det Ral 7016 Anthrazitgrau du har på garasjeporten ?  Hva tenker du om to ulike farger på huset med den største hus kroppen i   JOTUN 1378 Kontur eller  JOTUN 0394 Varmgrå og Ral 7017 på den minste delene over garasjen :-) 
Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,
 DRYGOLIN ULTIMAT, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN PREMIUM MUR Maling en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :)


17/04/2018 13:14:18
Go to top