Lars

Lister/dører/vinduer: LADY Supreme Finish bomull

Tilstøtende rom: blir samme som i stue

Møbler/kjøkkenfronter etc.: kjøkken fronter er av type hvit av noe slag

Tak: NCS 0502 R Hvit Glans 20

Driver og maler stue / kjøkken nå, listene var i furu men maler nå over med bomull, TV veggen er tenkt å ha i dempet sort ( veggen innerst med åpning til gang)men sliter med velge en passende farge på veggen. som matcher med det jeg har. sofa blir i lys grå stoff

15/05/2018 15:19:21

Jotun LADY svarer:

Hei Lars, ønsker du en lys "nøytral" gråbeige tone på veggen, eller ser du for deg en farge som blått eller grønt?

Med  LADY 1453 Bomull på lister og detaljer vil jeg foreslå at du tar en titt på lune greige toner som  JOTUN 1376 Frostrøyk,  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 0553 Ascott og de beige  LADY 10678 Space og  LADY 1140 Sand. De står alle godt til  JOTUN 9938 Dempet Sort, men hvilken som står best til din lyse grå sofa bør du selv vurderer ved å innhente fargelameller. Det er som kjent mange nyanser av grått ;) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)16/05/2018 10:14:15
Go to top