Stina Varild

Lister/dører/vinduer: Supreme finish hvit base halvblank

Tilstøtende rom: Dark teal

Tak: Vegg 10, matt a base

Hei hei. Jeg lurer litt på farge og type maling jeg skal bruke. Jeg har malt den ytterste gangen vår i fargen dark teal. Det ble veldig fint. Jeg fikk anbefalt vegg 10 til å bruke i tak og på lister, denne var a-base. Når jeg skulle kjøpe mer maling fikk jeg beskjed om å bruke supreme finish på dørkarmene og listene langs gulvet, halvblank, så da gjorde jeg det. Jeg ar brukt vegg 10 på veggene også. Det har blitt et godt resultat altså. Men nå skal vi male neste gang. Her trenger jeg råd og hjelp. Jeg har kjøpt maling til tak og lister. Det er malingen på bildet jeg ar lagt ved. Er dette anbefalt? Jeg har i tillegg seks dører jeg må male her, for de blir veldig gule. Hvilken maling bør jeg bruke der? Og bør jeg bruke klassisk hvit? Jeg ar prøvd tre farger som dere vil se på bildene, blåis, varmgrå og soft teal. Vi heller mot soft teal, hva tenker dere i forhold til hvordan gangen er utformet? Har dere noen tips å komme med i forhold til dette prosjektet? Hilsen svært uerfaren maler, Stina Varild :) Jeg fikk ikke lastet opp bilder, da jeg fikk beskjed om at det ikke støttet formatet. Om det ønskes bilder kan jeg sende de på mail.

16/05/2018 08:30:23

Jotun LADY svarer:

Hei Stina. Vi hjelper gjerne en "uerfaren maler", som du skriver :) 
For å kunne gi deg ett godt råd angående farge og produkt må jeg be deg sende bilder, slik at jeg vet hvilket underlag har du har. Er det gips tak, takplater/takess eller takpanel? Bilder vil være til stor hjelp, så dersom du har anledning til å prøve å sende oss bilder på nytt, så er det supert! 
Det er dessverre ikke mulig å laste opp PDF-filer. Hvis du har Adobe eller et bilderedigeringsprogram så er det fint om du kan lagre dokumentet som en JPEG-fil før du forsøker å laste det opp.

Vi støtter JPG, JPEG, PNG og GIF.

Hører fra deg :)

16/05/2018 11:13:00
Go to top