Marlene

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Tilstøtende rom: Ascott. (Sov1 byge, sov2 ascott+kveldshimmel)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Valnøtt kjøkkenbenk, eik parkett, hvite fronter kjøkkenskap og alle dører

Tak: Hvite takplater

Hei! Trenger noen råd til farge på kontrastvegg i stua der TV står (har åpen løsning kjøkken/stue i en liten leilighet). Ser for meg en mørkere vegg. Vinduer mot vest og sør. Alle vegger i stue,kjøkken og gang er i fargen Ascott. Lister var ferdigmalt hvite, usikker på farge??? Gulvet er i eik tror jeg. Kjøkkenbenk i valnøtt. Kjøkkenfronter er slette og hvite trolig fra ikea. Møbler og interiør er i hvitt, sort og blåtoner. Gull eller sølv. Noen grønne planter. Pynt, gardiner og puter byttes litt fra sesong til sesong.. Soverom 1 er malt i byge Soverom 2 er malt i kveldshimmel (kontrastvegg) og Ascott

16/05/2018 17:21:24

Jotun LADY svarer:

Hei Marlene,  takk for din henvendelse - klart vi har noen fargeforslag til deg :) Dersom du ønsker å fullføre den blå paletten vil jeg foreslå at du vurderer den vakre blåsorte  LADY 4744 Sophisticated Blue, eventuelt den litt lysere  LADY 4477 Deco Blue som er lekker ton-i-ton til blåfargene du allerede kjenner  LADY 4618 Kveldshimmel og  LADY 4638 Byge. Når jeg ser putene i sofaen din tror jeg vakre  LADY 6352 Evening Green vil stå godt til. Jeg ser også for meg en lekker terracotta farge som  LADY 2771 Rustikk Terracotta, eller hva med den gyldne rosa  LADY 20046 Savanna Sunset? Ønsker du en dyp tone med karakter, se på  LADY 2993 Kilim. Her blir det viktigste at du finner en farge DU trives med. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Personlig ville jeg valgt matt, men igjen er dette ett spørsmål om smak og behag.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  Lykke til :)
 

18/05/2018 08:41:21
Go to top