Male leilighet før salg

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Møbler på soverom er eik og sort.

Tak: Bomull

Hei! Jeg skal nå male leiligheten min. Leiligheten min ligger i loftsetasjen i en bygård fra 1905. Det er skråtak med takhøyde på det høyeste på ca 4 meter. Er gamle tredragere i leiligheten i brun farge (en på hvert soverom og en i stuen). Samt pipenedslag i leiligheten. Noe som gir sjarm til leiligheten og den gamle bygården. Jeg ønsker gjerne å bevare detaljene eller male dragerne hvite. Men trenger farger som harmonerer til dragerne (både om de beholdes i brunfargen eller at jeg maler de hvite.) Jeg trenger farger til 2 soverom (Det ene rommet har eike garderobe og det andre har svart garderobe) og farge til gangpartiet hvor de gamle pipene er. Tror også at på det rommet med eikeskap at jeg ønsker å male taket i sammet farge som veggene. Gulvene i leiligheten er vanlig gul eikeparkett, men blir senere byttet ut med hvitoljet eikelaminat. Jeg er svært glad i den minimalistiske stilen, med svart og hvit. Kjøkkenet er i svart høyglans og ellers er møblene hvite og nøytrale. Så alt av farger vil harmonere godt. Har dere noen ideer?

13/06/2018 19:22:51

Jotun LADY svarer:

Hei hei, Jeg ville beholdt de brune dragerne som jeg opplever naturlige og vakre slik de er i dag. Så ser jeg for meg to vakre grønntoner til soverommene. Hva med  LADY 8302 Laurbær på rommet med ett vindu og  LADY 8469 Green Leaf på vinduet med to vinduer? Er du mer glad i blått? Sjekk ut  LADY 5249 Linblå og  LADY 5030 St. Pauls Blue til hvert sitt rom. JA - enig med deg; mal taket i samme farge som veggen det gir en utrolig tøff effekt - sjekk her:  http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/takfarger/

Slette tak og taklister maler du med  LADY Perfection

Slettvegg males matt og lekkert med  LADY Pure Color. I gangen vil jeg foreslå at muren males med  LADY Minerals Kalkmaling i fargen  LADY 10429 Diskret. Ser for meg at det vil bli lekkert her. Vi ønsker deg lykke til !

14/06/2018 10:33:26
Go to top