Kristina

Hei, vi skal male en kjellerstue som har veldig lite dagslys. Vegger er panel. Vi har kjøpt inn en ny soffa i sand farge. Har nesten landet med Kalk på panel og hvitt på resten (tak, dører, trapp ned, peis,) Men hvilken hvit farge? Kalk er hos dere matchet med klassisk hvit men har også nå fått anbefaling Hvit komfort for softere framtoning? Hva tenker du? eller har ikke valget mellom disse to noe å si forvanlig, utrent øye som mitt ;) alternativt har jeg tenkt å male alt hvitt også panel for å få mer, ren romslig følelse, rommet er ca 40 med vinduer kun i ene enden av rommet. da har jeg tenkt Chi. Men kommer det å bli for hardt med den sofa jeg valgt? og rommet er fra sl. av 50 tallet med sine skavanker, som kanskje framtreder tydelig med Chi? takksam for råd

13/06/2018 21:03:39

Jotun LADY svarer:

Hei Kristina, dersom du går for fargen  LADY 10341 Kalk ville jeg valgt å kombinere den med   JOTUN 9918 Klassisk Hvit på detaljene. Jeg vil råde deg til å innhente fargelameller som du vurderer mot gulvet og sofastoffet før du bestemmer deg. Dersom du opplever at  LADY 10341 Kalk får ett rødlig preg inntil det gyldne gulvet kan jeg foreslå at du tar  LADY 1928 Sommersne og  JOTUN 1376 Frostrøyk med i vurderingen her.
Ønsker du en hvittone til både vegg, tak og detaljer vil jeg foreslå
 JOTUN 1624 Letthet. En svakt gulaktig tone som er hvitere enn 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 

14/06/2018 10:48:34
Go to top