H.S.

Lister/dører/vinduer: Samme som veggfargene

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitoljet eik, mørkeblå/mellomblå sofa og cognacfargede lenestoler, hvitt spisebord og hvite stoler.

Tak: Samme som veggfarge

Hei! Jeg klarer ikke å svare på den gamle tråden min. Skal flytte inn i hus med tre store etasjer og jeg har etter råd fra dere bestemt en del farger, men har særlig en viktig farge igjen som jeg sliter veldig med. 1.etg: Gang i Duft eller Støvrosa med kommode og en bod innenfor i Warm Blush. Kjellerstue i den fargen jeg ikke velger i gangen, altså enten Støvrosa eller Duft. Gang som leder til boder i Duft med vaskerom i Minty breeze og boder i Sommersne. Trapp med rekkverk i S8505-R80B med hvitoljet furutrinn (går fra gangen i duft eller Støvrosa og opp til kjøkken/stue). Veggfargen i trappeoppgangen må være den samme som i kjøkken/stue. 2. etg: Kjøkken med høyskapsvegg i S8005-R80B og resten av kjøkkeninnredning i hvitoljet eik. Åpen stue/kjøkkenløsning. Dør inn til soveromsgang med tre soverom og bad. Tanken er å male soveromsgangen i Kveldshimmel, vårt soverom i Byge, gutterommet i 1005-R90B eller 1505-R90B (åpen for innspill) og jenterommet i S1010-R. I denne etasjen sliter jeg med å finne en god veggfarge i stue/kjøkken/trappeoppgang. Vil ha samme farge på vegger, tak, lister og dører. Du har foreslått skyggeblå og jeg ser at den er fin til kjøkkenet, men synes denne er litt for rød. Liker bedre Kveldshimmel og de andre som har litt mer sort i seg. Synes Kveldshimmel blir for mørk i stue/kjøkken. Vil gjerne ha et litt lyst og lett uttrykk i disse rommene. Så har du foreslått Tusenogennatt, men denne er jeg redd kan bli litt for hvit igjen?? Finnes det noe i mellom her som blir fint og ikke babyblått? Dette er SÅ vanskelig! Evt. bare noe annet enn blått så klart, men jeg ønsker jeg i utgangspunktet ikke grått eller hvitt. Huff så vanskelig dette er! 3. etg: Loftstue i Evening Green og soverom i Minty Breeze. TAKK for fantastisk hjelp!

13/06/2018 21:37:27

Jotun LADY svarer:

Hvis du synes at  LADY 4629 Skyggeblå blir for rød og for mørk så se på  LADY 4710 Duggblå. Uten bilder og selv med bilder er det vanskelig så kanskje du gjør lurt i å kontakte en lokal Interiørkonsulent som kan komme hjem til deg å se på alt samlet mot dine møbler. Vi har gitt de råd det er mulig å gi med den info vi har fått. :-) 

14/06/2018 12:58:20

H.S.:

Jeg skal følge rådet ditt og har kontaktet en interiørkonsulent. Håper likevel du kan svare på en ting til. Jeg lurer på om jeg skal gjøre om på fargepaletten og heller gå for Soft skin i kjøkken/stue/trappeoppgang. Hva tror du om det? Tror du denne vil passer til trapp -og kjøkkenfargene? Har mørkeblå/mellomblå sofa, så da tar jeg igjen den blå fargen fra kjøkkenet i stuedelen. Må jo da også evt endre fargene nede i gangen. Legger ved bilder av kjøkkentegningene.

15/06/2018 10:20:21

Jotun LADY svarer:

 LADY 10580 Soft Skin er helt nydelig til mørkeblått. Tro det eller ei, jeg maler med nettopp den nå i gangen min og elsker den lunheten den gir, ikke for rosa men langt mer spennende en beige toner så sammen med blått får du tommel opp fra meg :-) 

15/06/2018 13:50:22

H.S.:

Så bra! Gøy å høre :-) Synes du da jeg bør velge Senses i gangen (tilstøtende rom) eller synes du jeg bør velge en av de andre nudetonene?

15/06/2018 14:08:55

Jotun LADY svarer:

 LADY 2024 Senses og  LADY 10580 Soft Skin er lekre sammen ton i ton så tommel opp :-) 

15/06/2018 15:40:46
Go to top