Mari

Lister/dører/vinduer: Ingen

Tilstøtende rom: Ingen

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lys grå sofa, ellers hvite møbler/innredning

Tak: Ingen

Hei. Skal pusse opp stue/kjøkken. På kjøkken skal vi ha hvite underskap, høyskap i lys grå (s-2500) og benkeplate i keramikk beton silk (http://diapol.no/materials/keramisk/beton/). På gulv skal vi ha lys eikeparkett. Tak, dører og lister er ikke bestemt. Ønsker å kombinere med litt varmere farger på vegger, slik at rommet ikke oppleves så kaldt. På vegg bak underskap ønsker vi noe grønt eller rosa-nyanse. Har en stor peis som vi ønsker i en grå kalkfarge, og øvrige vegger ønsker vi i grå/greig. Har dere noen farger å anbefale? Mvh Mari

13/06/2018 22:12:10

Jotun LADY svarer:

Hei Mari, vi hjelper deg gjerne men først må jeg be deg fremskaffe hvittonen på de nye "hvite" underskapene. Hvitt er ikke hvitt og denne hvittonen vil gi føringer for både fargen på vegg og på detaljene i stue/kjøkken. Hvilken hvittone har selve vindusrammen og dørbladene? ...eller skal disse overflatene også males? Hører fra deg :)

14/06/2018 11:32:03

Mari:

Hei. Underskap har fargekode S-0500-N. Vindusrammer, listverk, dører, tak skal også males :) Mvh Mari

14/06/2018 18:00:21

Jotun LADY svarer:

Hei, Mari den nøytrale grå  LADY 9911 Nøytral S2500-N blir fort kjølig mot lyseblå/lilla sammen med grå/geige toner men hvorfor ikke klinke til å velge rosa eller grønt på alle veggene ? Jeg ville sammen med  LADY 9911 Nøytral valgt  LADY 2588 Myk,  LADY 20054 Silky Pink LADY 20055 Dusty Rose som lys grunntone på alle veggene og hva med  LADY 2727 Red Maple eller  LADY 20055 Dusty Rose på veggen bak under-skapene :-) Peisen ville jeg malt i  LADY Minerals Kalkmaling i  LADY 9913 Matrix. Ønsker du grønt er de blågrønne  LADY 6350 Soft Teal,  LADY 6352 Evening Green og  LADY 5454 Dark Teal lekre sammen med  LADY 9911 Nøytral. Ønsker du grå vegger ville jeg holdt meg i den nøytrale gråtone-skalaen, se på  LADY 9904 Skumring og  LADY 9915 Morgendis

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


15/06/2018 09:26:42

Mari:

Hei, takk for nyttig svar :) Hvilken farge anbefales til tak og listverk? Mvh Mari

15/06/2018 09:51:54

Jotun LADY svarer:

Hei Mari, til fargene vi har snakket om hos deg vil  JOTUN 9918 Klassisk Hvit være å foretrekke som hvittonen til taket og på detaljene. Dette er dessuten samme hvittone som underskapene ( NCS S0500-N) .
 Slett tak og taklister maler du med vår helt nye
 LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du paneltak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Lykke til og god helg :)

15/06/2018 13:19:34
Go to top