Christine

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Tilstøtende rom: Hvit lin

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Dempet sort møbler, Fabrikk kjøkkenfronter

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi ønsker å male kjøkkenet da fargen på veggene overhode ikke passer til kjøkkeninnredningen. Per i dag er innredningen veddinge grå (ikea) som er så og si helt samme farge som jotun sin Fabrikk. Veggene og listene er eggehvit og alt for gul for innredningen. Hvilke farger ville passet på veggene? Ønsker en litt lun gråaktig farge, uten at det blir for gult. Og hvilke farger vil passe til listene? På forhånd takk for svar!

09/07/2018 00:56:32

Jotun LADY svarer:

Da er en deilig sommerferie over og vi er i full gang på bloggen. Det er en stund siden du la inn ditt spørsmål så du er trolig godt igang med dine prosjekter allerede ? Hvis ditt spørsmål fortsatt er aktuelt og du ønsker vår hjelp så gi oss en tilbakemelding. Har du bilder er det supert, da er det enklere å gjøre en faglig god vurdering. Vi ønsker deg en forsatt god sommer og hører gjerne fra deg igjen. :-)


01/08/2018 11:22:35

Christine:

Ønsker gjerne å få råd :-) Har ikke bilder..

01/08/2018 11:25:26

Jotun LADY svarer:

Hei Christine 
Veddinge fra Ikea er tilnærmet lik  LADY 5081 Fabrikk 2403-B03G altså en kjølig blågrå tone.  LADY 1001 Egghvit blir fort litt gul sammen med  LADY 5081 Fabrikk så hos deg ville jeg valgt hvite detaljer i  LADY 7236 Chi eller  LADY 9918 Klassisk Hvit. Ønsker du helt lyse vegger er  LADY 1622 Refleksjon lekker. Ønsker du mer farge er  LADY 5343 Industriell Grå,  LADY 4618 Kveldshimmel og  LADY 4638 Byge lekre. Samme farge på vegg og kjøkkenfronter gir også et tøft sømløst uttrykk, vanskelig å si hva du bør velge uten bilder. :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer. :-)


02/08/2018 10:47:04

Christine :

Hei igjen og takk for svar! Ønsker gjerne og ha litt farge på kjøkkenet, men tror kanskje jeg synes kveldshimmel og byge blir litt i mørkeste laget. Har veldig lyst på blått, grønt eller blågrønn. Liker mange av de nyeste fargene som er veldig moderne, blant annet minty breeze. Hvordan ville en sånn farge fungert med kjøkkeninnredningen i fargen Fabrikk? Er det eventuelt en annen teal/blågrønn farge som kunne passet til? Vil påpeke at det er panel på kjøkkenveggene:-) På forhånd tusen takk for svar! Mvh Christine Sørensen

04/09/2018 22:32:01

Jotun LADY svarer:

 LADY 7163 Minty Breeze er absolutt ikke feil til dine kjøkkenfronter men jeg synes kanskje at de litt mørkere  LADY 6232 Sjøalge og  LADY 6352 Evening Green gir en mer spennende kontrast, men dine lysforhold er selvfølgelig avgjørende. Panelvegger maler du med  LADY Supreme Finish, matt eller silkematt vegg er min favoritt. :-) 

05/09/2018 13:45:07
Go to top