Christine

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Usikker

Hei! Vi ønsker å pusse opp soverommet. Det er et relativt lite soverom (ca. 8kvm) vi er veldig nysgjerrige på å male taket sort eller i en mørk nyanse. Stue/gang har vi nettopp pussa opp og det går en «rødtråd» i det hele med grønne nyanser (tatt utgangspunkt i northen mystic som vi har i stua). Hadde vært spennende å få mørkt tak samt passende farge til vegger. Noen tips? Og lister skal også byttes, burde di også få annen farge da? Vi er rådville og tar i mot alle forslag! Legger ved bilder av soverom.

2018-07-10 17:21:57

Fargerådgiver svarer:

Da er en deilig sommerferie over og vi er i full gang på bloggen. Det er en stund siden du la inn ditt spørsmål så du er trolig godt igang med dine prosjekter allerede ? Hvis ditt spørsmål fortsatt er aktuelt og du ønsker vår hjelp så gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker deg en forsatt god sommer og hører gjerne fra deg igjen. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Nei, nå først har jeg og samboer tatt ferie så vi har ikje begynt enda, men tenkte i løpet av de neste ukene! Er enda like rådville så visst dere har ideer så setter vi stor pris på det :-) God sommer!

01/08/2018 13:01:08

Fargerådgiver svarer:

Hei Christine, hva tenker du om kombinasjonen  LADY 10961 Raw Canvas på vegg, med  LADY 10962 Sandy eller  LADY 10963 Golden Bronze i taket..? Eventuelt omvendt...  LADY 10962 Sandy eller  LADY 10963 Golden Bronze på vegg, med  LADY 10961 Raw Canvas i taket. Dette er virkelig spennende farger som står nydelig til dine grønntoner. Vurder også den vakre  LADY 20055 Dusty Rose både på vegg og i taket. Ved å velge samme farge på vegg og tak skaper du en monokrom "boks-effekt", og det kan bli virkelig spennende! 
Maler du veggen med supermatte 
 LADY Pure Color kommer fargene virkelig til sin rett. Slette tak og taklister maler du med  LADY Perfection. Lister og detaljer i treverk maler du med  LADY Supreme Finish i ønsket glans. Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun