Susanne

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomullshvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Usikkert, men noe lys trefarge på kjøkkenfronter. Møbler: dus grønn retrosofa (ikke handlet inn det andre)

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi skal male vår 50 kvm leilighet. Har sett på antikkgrå (lady pure color) til veggene. Listene er bomullshvite, og ser at dere tidligere har anbefalt denne kombinasjonen. Lurer på hvilken farge dere kan anbefale til taket? Fra før er det malt med klassisk hvit i tak, men håper dere kan komme med noen forslag. Skal i tillegg male soverommene som fra før er malt i klassisk hvit, vil fortsatt beholde dem lyse, men lurer på om dere har noen tips til en annen farge på vegger og tak? Ønsker et matt uttrykk på alle vegger og tak. Mvh, Susanne

11/07/2018 20:28:51

Jotun LADY svarer:

Da er en deilig sommerferie over og vi er i full gang på bloggen. Det er en stund siden du la inn ditt spørsmål så du er trolig godt igang med dine prosjekter allerede ? Hvis ditt spørsmål fortsatt er aktuelt og du ønsker vår hjelp så gi oss en tilbakemelding. Har du bilder er det supert, da er det enklere å gjøre en faglig god vurdering. Vi ønsker deg en forsatt god sommer og hører gjerne fra deg igjen. :-)


01/08/2018 11:30:31
Go to top