TB

Kategorier:

Hei, vi skal bygge nytt kjøkken og har fått identifisert fargen på frontene som S4005-Y50R. Benkeplaten skal være lys/offwhite og det er mye lys som slippes inn i rommet. Vi ønsker å male kjøkkenveggene i en farge som passer godt til og fremhever kjøkkenet, og har tenkt på blant annet 4638 Byge. Passer disse fargene sammen? Er det eventuelt andre blåtoner (eller helt andre farger/toner) som passer sammen med S4005-Y50R? Vi ønsker ikke å male i «hvite» nyanser. Takk for hjelp! :)

2018-08-10 19:31:20

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) S4005-Y50R er samme farge som hos oss heter  LADY 2201 Varm Lin det er en varm gråbrun tone som absolutt er lekker sammen med  LADY 4638 Byge og andre varme gråblå toner som  LADY 4618 Kveldshimmel,  LADY 4477 Deco Blue og  LADY 4744 Sophisticated Blue hvis du ønsker flere blåtoner i andre rom. Ønsker du å kombinere Varm Lin med lysere toner i andre rom så ta en titt på  LADY 10579 Complexion og  LADY 10578 Misty Shadow.  LADY 4109 Gustaviansk Blå og  LADY 4629 Skyggeblå og  LADY 4143 Hule er også lekre sammen med  LADY 2201 Varm Lin. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer. :-)

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun