Halvor

Lister/dører/vinduer: Hvit NSC S0502 - Y

Tilstøtende rom: 1622 Refleksjon i alle rom

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Møbler: Eik, sort skinn, Beige sofa. Kjøkken: HTH Dekor glatt hvit og synlige sider er hvit melamin. Benkeplate: 556 Mørk Betong

Tak: Scotte R2 ( en nokså hvit farge)

Stua er vestvedt og er stor og luftig med integrert kjøkken. Se bilder). Vi føler at miljøet er for hvitt. Det er 1522 Refleksjon som er brukt på vegger, Alternativ 1: Tone ned vegg der TV står (male bort til kjøkken). La de andre veggene være som nå. Eventuelt male TV benk og lite skap der det står en retroradio. Se farge sidevegg på veranda. Alternativ 2: Male alle veggene i stua. Vil det da være en ide å beholde veggen mot veranda som den er da den stor sett består av vindu og dører (pluss kun litt vegg)? Vi synes det er håpløst når maling ikke tåler å tørkes av, så vi ønsker en maling som en kan vaske lett på uten at det blir skjolder.

14/09/2018 11:17:21

Jotun LADY svarer:

Hei Halvor, Jeg ville valgt å male alle veggene i dette rommet, også vindus-veggen. Da vil du oppleve at utsikten blir rammet inn som "kunst på veggen". Jeg ser for meg at en grønntone som  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8469 Green Leaf vil stå lekkert til dine møbler, gulv og interiør! Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg. :-)


14/09/2018 14:50:06
Go to top