Kristine

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Lady klassisk hvit

Tilstøtende rom: Deco Blue, se også tekst

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Se tekst

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi skal pusse opp en stue på ca. 33 m2 som er vendt mot nord og øst. Mange vinduer sørger for godt med naturlig lys. Vegger og tak rives og skal til slutt bli slette flater. Gulvet beholder vi og det skal slipes og oljes i en litt mørk varm brunfarge. Fargen kommer ikke så godt frem på foto, men legger ved et bilde. Jeg har falt for Evening Green til stuevegger. Jeg er ikke så tøff av meg så jeg holder på Klassisk Hvit på lister, vinduer, dør og tak. Av interiør beholder vi en skjenk i valnøtt og et salongbord i marmor. Stuen støter til en gang som er malt i Deco Blue og en spisestue som på sikt skal pusses opp og males. Fra spisestue går en inn i kjøkkenet som er malt i Kveldshimmel. Av andre farger vi har brukt i huset kan jeg nevne Cashmere, Oslo, Minty Breeze og Space. Så til spørsmålet mitt: kan Evening Green passe til stuen min? Evt andre farger som vil gjøre seg bedre? Legger ved ett par bilder av stuen tatt på en regnfull dag (beklager rotet😊). Tips til farge i spisestuen mottas også gjerne😊Her vet jeg ikke helt om jeg vil gå for en lys eller mørk farge. I spisestuen har vi bla et stort spisebord i valnøtt og rommet er vendt mot sør. Hilsen Kristine

14/09/2018 15:41:20

Jotun LADY svarer:

Hei, Kristine  LADY 6352 Evening Green er lekker og jeg tror den blir fin i din stue til både gulv og møbler, men sjekk om den hos deg i dine lysforhold blir litt kjølig sammen med  LADY 4618 Kveldshimmel. Mulig du også skal vurder  LADY 6325 Balanse og vår helt nye  LADY 7629 Antique Green. Jeg tror at jeg ville valgt samme farge i stuen og spisestuen da vil rommene virke som et rom. :-) 

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


16/09/2018 11:29:12

Kristine:

Tusen takk for svar og tips!

18/09/2018 10:31:20
Go to top