Marit

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Morgendis

Hei😀 Vil male gangen i en grønnfarge som kam passe til morgendis da veggen i trappen er malt i den fargen. Har dere noen forslag? Gjerne en varm grønnfarge.

14/09/2018 17:56:11

Jotun LADY svarer:

Hei, Marit ta en titt på  LADY 7628 Treasure eller  LADY 7629 Antique Green. Grønnfarger som er enda varmere vil vippe  LADY 9915 Morgendis i kjølig retning nesten lyseblå, men disse fungere også til de nøytrale grå synes jeg. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/09/2018 11:50:12
Go to top