AR

Lister/dører/vinduer: bomull

Tilstøtende rom: sand

Møbler/kjøkkenfronter etc.: mørkt treverk på et par møbler

Tak: bomull

Hei Vi har en gang som vi ønsker å male i gammelrosa. Det er et gammelt hus, med gammel panel. Dette er en midtgang med trapp opp til 2. etasje. og innenfor gangen har vi en finstue som vi også ønsker å ha i en lignende farge, men kanskje litt mørkere. Vi har sett litt på blushing peach, og den synes vi er veldig fin, men er litt redd det blir for mye fersken når vi får den på veggen?! Er det noen andre farger som stemmer mer med ønske om gammelrosa? Eller er det ikke så mye fersken i blushing peach?

14/09/2018 18:45:10

Jotun LADY svarer:

 LADY 20047 Blushing Peach er en vakker farge men mer fersken en gammelrosa i mine øyne, hva med  LADY 20054 Silky Pink og  LADY 20055 Dusty Rose det er vakre "gammelrosa" toner selv om fargene er ganske nye.  :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Panelveggmaler du med  LADY Supreme Finish, gjerne matt, det er lekkert på gammel panel og ikke minst får du en helt unik fargeopplevelse når malingen er helt matt. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/09/2018 12:13:38
Go to top