Camilla

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt kjøkken og hvit benkeplate

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi skal flytte inn i nytt hus og jeg ønsker råd i forhold til fargevalg. Det er åpen kjøkkenløsning, men ser for meg at kjøkkenet blir en egen sone i forhold til farge på vegg. Vi har valgt hvitt kjøkken med hvit benkeplate, så ønsker litt kontrast på veggene. Har sett på byge til kjøkkenet og grå harmoni i stue og ellers gjennomgående i huset. Gulvet på stue/kjøkken er hvitlasert eik. I gang som leder inn til stue har vi tenkt på en grønntone- soft teal eller minty breeze. Det er fliser på gulvet (lys grå). Vil en av disse grunntonen fungere med grå harmoni i stue? Er tre farger for mye i en etasje? Ellers har vi tenkt på skyggeblå og silky pink som farger til soverom. Vil dette passe med grå harmoni i gang og trappegang?

14/09/2018 18:59:17

Jotun LADY svarer:

Hei, Camilla bortsett fra de grønne er fargene du har kikket på lekre sammen og fine til detaljer i  LADY 1453 Bomull så stort smil og tommel opp. Når det gjelder de grønne så blir  LADY 6350 Soft Teal veldig kjølig nesten blå og  LADY 1453 Bomull blir ekstra gul.  LADY 7163 Minty Breeze kan gå fint, men den kan sammen med  LADY 1453 Bomull miste noe av sin friskhet å bli mer grå enn grønn, men dette må altså vurderes i dine lysforhold. Hva med vår nye  LADY 7628 Treasure den er fin til  LADY 1453 Bomull og lekker til grått og blått.  LADY 1453 Bomull kan også bli litt gul sammen med  LADY 20054 Silky Pink men dette må vurderes hjemme hos deg, kanskje du også skal kikke på  LADY 2845 Bevegelse,  LADY 2024 Senses eller  LADY 10580 Soft Skin. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/09/2018 12:24:25
Go to top