Camilla

Lister/dører/vinduer: klassisk hvit

Tilstøtende rom: klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: furu, kalkgrå på gulv

Tak: hvit

Hei! Jeg ønsker å få litt farge på veggen. Jeg så et bilde fra nordiske hjem og falt helt pladask på den kule veggen (se vedlegg). Jeg er bare veldig usikker på om det vil passe i min leilighet. jeg har en ganske liten leilighet, men det er 4m under taket og har en mesanin. Jeg tenker å male veggen bak tv/litt i kjøkken og arb.plass oppe. Dette er samme vegg. Så lurer jeg også på om jeg skal male motsatt vegg i samme farge. Jeg ønsker fargen smokey oak. Det er veldig mørke farger så jeg blir automatisk usikker. Hva tenker dere? Bildene er dessverre redigerte fordi det er mørkere i leiligheten nå. mvh Camilla

14/09/2018 19:40:59

Jotun LADY svarer:

Hei Camilla mørke vegger gjør ikke nødvendigvis rommene mindre men lunere så jeg tror det blir lekkert, men jeg ville startet med den planlagte veggen bak TV, kjøkken og kontoret i, kanskje det er nok med en vegg kos deg. :-) 

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


16/09/2018 12:47:58
Go to top