Siri

Hei! Vi bygger på, og den nye etasjen har åpen himling. Tenker å male vegger i washed linen, samt en sone i evening green. Tenkte først å male det høye skråtaket med washed linen slik som veggene, men er litt redd for «hulefølelse» på tross av takhøyden. Vil gjerne finne en nyanse til taket som bare er hakket lysere, men som er mest mulig lik washed linen. Sliter med at de enten blir for gule eller for grå. Har dere noen tips? På forhånd tusen takk :)

14/09/2018 20:16:05

Jotun LADY svarer:

Hei, Siri først må jeg si at jeg tror ikke at   LADY 10679 Washed Linen i taket vil gi hule følelese, jeg tror det blir lekkert. Ønsker du en lysere tone så er   LADY 10679 Washed Linen fin sammen med den lysere  LADY 1024 Tidløs hvis den er for grå etter din smak så se også på  LADY 1376 Frostrøyk. Alternativt kan du kikke på  LADY 12077 Sheer Grey og  LADY 12078 Comfort Grey de er også lekre i kombinasjon med  LADY 6352 Evening Green. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/09/2018 13:02:22
Go to top