Kine

Kategorier:

Hei, vi har nettopp byttet vinduer og laget listefritt. Denne veggen var bomull før, og derfor også malt det nå, men utsikten drukner litt i det hvite, det er lite inspirerende å se på. Veggen ved siden av er grå harmoni i kalkmaling. Kjøkkenet som er åpent ved siden av er Fusion og motsatt hegg har litt Oslo (og ønsker å male samme der). Mørk blå sofa har vi også. Kikker på disse rosa / hudfarge men er usikker på hvilken, og om en annen farge passer bedre til utsikten.

2018-10-11 17:50:49

Fargerådgiver svarer:

Hei, Kine skal du bytte ut både  LADY 5362 Fusion og  LADY 5180 Oslo eller beholde en av dem ? Kan du sende meg flere bilder slik at jeg ser mer av rommet, den blå sofaen og kjøkkenet ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, nei skal beholde fusion men Oslo kan eventuelt byttes men er bare et lite felt. Huset utvendig er også Oslo så den ser man utenfor vinduene. Vi har bomull på alle vegger som ikke er fondvegger, det gjelder kjøkken, gang og trappen (der har vi minty breeze) så den bør funke godt med bomull selv om den bare blir inntil en vegg med bomull. Har kikket på Senses, men er nysgjerrig på hva du mener. Vi har mest blått og grønt i hele huset (kveldshimmel og balanse). Vi har hvit lin i en liten gang men begynner bli litt lei den der (mørk liten gang)

14/10/2018 09:06:42

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder  LADY 2024 Senses og gjerne også  LADY 10580 Soft Skin er helt nydelig til  LADY 5362 Fusion og  LADY 5180 Oslo + dine møbler, så rosa/nude får du tommel opp for :-) For å fremheve den nydelige utsikten din ville jeg valgt å fortsette med  LADY 5362 Fusion på veggen med de store vinduene, da får du en lekker mer markert innramming av utsikten. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vil bare si at Fusion ble kjempefint og jeg hadde aldri selv tenkt å videreføre denne annet sted. Jeg Gikk for soft Skin og den ble også fin!

23/10/2018 18:07:05

Fargerådgiver svarer:

Det ble lekkert, tusen takk for at du deler bilder med oss :-) Kanskje jeg kan friste deg til å male selve vindusrammen også .... ;-) Jeg anbefaler  LADY Supreme Finish matt. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun