Sara Ingebrigtsen

Kategorier:

Hei! Har lyst å male vindu og verandadør i samme farge som veggen. Det jeg lurer på er hvordan man enklest maler mot glasset? Malte nylig et vitrineskap og maskeringstape ble ikke noen suksé så måtte skrape bort masse tørr maling etterpå. Var mye jobb. Så en gang på et oppussingsprogram (eventyrlig oppussing) at di malte et vindu med sprosser uten tape og det kom jo maling på glasset men di forklarte ikke hvordan di gjorde det etterpå. Fins det noe man kan bruke for å vaske det bort før det tørker eller er det skraping av tørr maling som er lurest? Takk for alle tips! (Farge til venstre er evening green som er i spisestuedelen av stua, og resten av veggene skal bli i tender green)

2018-10-11 21:44:15

Fargerådgiver svarer:

Hvis du maler rett på glasset som i Tid For Hjem (husker den episoden) så er det barberblad/maleskrape som gjelder når malingen har tørket, men jeg anbefaler tape, da blir det tross alt mindre maling å skrape bort. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ok takk for svar! :) Skal også male taket på badet. Skal jeg da bruke våtromsmaling eller takmaling? Badet er 3 kvadrat med åpen dusj og ikke så høyt under taket.

18/10/2018 22:44:27

Fargerådgiver svarer:

Takk for din henvendelse, dette er et spørsmål for våre eksperter på Teknisk Service, du treffer dem på: chat.jotun@ed24.no eller 33 45 75 30 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun