Anna

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : 0394/ 35-Y19R

Hei, Skulle gjerne hatt råd til fargevalg i gang. Ønsker lister og dører i samme som vegg. Fra gang er det 4 dører. Til gjesterom (washed linen), soverom (evening green), bad (hvite fliser og blå/grå historiske fliser på gulv) og stue/kjøkken (Varmgrå). På stue har vi også lister i varmgrå og dempet sort på peis og innerste vinduskarm. Kjøkken kungsbacka fra Ikea i fargen Antrasitt. Vi har mørk grønn veloursofa fra Bolia og søstrene grene stoler i Aqua (vurderes å byttes ut) Gulv i hele leiligheten fra Berry Alloc (penny lane)

2018-11-18 14:38:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Anna, hva med en dempet lekker ny rødrosa tone som  LADY 20120 Organic Red? Dette er en farge som vil skape en spennende kontrast i boligen. Ønsker du derimot å fullføre den blågrønne paletten, ta en titt på  LADY 5180 Oslo. Er du ute etter en lys farge kan jeg foreslå  LADY 6350 Soft Teal. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color

den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.  LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader. 

Lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun