HB

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei Jotun! Vi fikk så god hjelp sist så vi spør igjen 😊 Denne gangen har vi tenkt å male deler av eller hele stua. Rommet er en åpen kjøkken/stue løsning på 26 kvadratmeter. Huset er helt nytt så vi har lagt ved plantegninger. Vi skal plassere sånn det står bildet med spiseplass, sittegruppe og kjøkken. Vi har sett litt på ulike gråtoner, både ganske mørke og lyse. Legger også ved fargen på gulvet. Kjøkkenet har hvite flater, sofa er grå og møbler vil nok gå i sort, hvitt og noe treverk, mens farger settes ellers i interiøret. Vi har også sett på fargen deco blue eller st. Pauls blue men tenker kanskje at grått er mere «safe» Vi lurer altså på om vi skal male alle vegger? Hvis ikke, hvilke vegger/vegg vil dere råde oss til å male? Og fargeråd. Tak og lister er i klassisk hvit. Vi setter veldig pris på råd og hjelp, tusen takk 😊

2018-11-18 20:05:49

Fargerådgiver svarer:

Hei HB vi ser en klar trend mot mer farger og gjerne alle vegger i samme farge så jeg stemmer for en farge på alle veggene. Ønsker du grå vegger må jeg få bilder av sofaen tatt i godt dagslys eller en link med bilde fra leverandør for å kunne gjøre en vurdering. Det siste er kanskje det beste for da er fargen så riktig som mulig. Blått og da gjerne  LADY 5030 St. Pauls Blue er lekkert men vi ser at trendpilen dreier mot grønt, liker du grønt ? Hva med  LADY 7629 Antique Green på alle veggene i stuen, noe annet enn grått er nok det enkleste når sofaen er grå for grått mot grått er ikke så enkelt som mange tror :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen og tusen takk for svar 😊 Vi er utgangspunktet ikke så glad i grønt, men dette var jo en veldig fin variant. Vet ikke om vi tør male hele stua i den bare 😉 Sofaen er linket her, https://m2.ikea.com/no/no/p/soederhamn-4-seters-sofa-med-sjeselong-isunda-isunda-gra-s19927731/ Takk igjen! Mvh Henriette

19/11/2018 20:04:37

Fargerådgiver svarer:

Takk for link med bilde, gråtonen er ganske kjølig så ønsker du grått holder jeg en knapp på  LADY 1269 Demring,  JOTUN 1378 Kontur eller en av de mørkere nøytrale grå som,  LADY 9925 Bergknatt   JOTUN 9937 Aske eller  JOTUN 9920 Askesort.  LADY 5030 St. Pauls Blue og de lysere  LADY 5249 Linblå og  LADY 5044 Blåis er trolig også fine til sofaen. Jeg ville malt alle veggen i samme farge :-) 

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne LADY Pure Color den gir veggen et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun