Cg

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Skal male en kontrastvegg i stua med spisebordet. Har kokos på vegg, og bomull på tak. Peis er kun pusset, og ikke malt. Er veldig usikker på hvilken farge jeg bør velge. Har vært innom mange farger. Ønsket i utgangspunktet en rødbrun , «kamel»farge eller grønn. Blushing peach synes jeg blir for rosa.. Har vært inne på tanken med rav canvas og cashmere, men synes kansje de virker litt for kalde i forhold til hva jeg ønsket. Finnes det en farge som er litt varmere? Hadde vært et pluss hvis fargen ikke er med å fremhever det «gule» i kokos, da jeg synes til tider at den for gul. Har også vært inne på rustikk terracotta, og green harmony. Har sand på en kontrastvegg i tvstua. (Legger ved bilde slik at du kan se at begge kontrastveggene vil kunne syns fra en plass i stua. Ønsker derfor at begge disse fargene skal kunne passe til hverandre. Er veldig usikker på hvilken farge som ville passet best.

2019-01-02 09:05:36

Fargerådgiver svarer:

Hva med de nye  LADY 12084 Dusky Peach eller  LADY 12085 Rural de er varmere enn  LADY 10683 Cashmere og  LADY 10961 Raw Canvas og ikke like rød/rosa som  LADY 20047 Blushing Peach. Vil du ha en litt friskere farge på veggen tror jeg også at  LADY 12074 Peachy eller  LADY 12083 Devine kan bli nydelig hos deg :-) Ta en titt på dette blogg innlegget så ser du flere av disse brukt på vegg sammen med beige toner riktignok ikke  LADY 1931 Kokos og  LADY 1140 Sand men disse er også fin til ferskentoner. https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/her-er-fargetrendene-for-varen-2019/

Her ser du også flere nydelige grønntoner,  LADY 8252 Green Harmony er absolutt ikke feil hos deg men  LADY 7628 Treasure er litt friskere :-) 

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne :color den gir veggen et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Har nå testet alle fargene du nevnte.. var da jeg innså at det var det rosa/lys ferskenfarge jeg likte.. di andre ble for orange.. har fått øynene på blushing peach igjen, og liker denne utrolig godt når det er mye lys. Problemet er at jeg synes den blir så brun på kveld. Er det noen farger som kan være med å dempe det brune på kvelden? Eller finnes det noen andre alternativ i likheten av hvordan blushing peach ser ut på bilde mitt? (Øverst). Likte også godt devine, men kunne tenkt meg litt mer farge.. soft skin og senses synes jeg ble for kalde.

08/01/2019 22:08:28

Fargerådgiver svarer:

Vi har en farge som heter  LADY 20116 My Beirut den har noe mer kulørhet (fargestyrke) og litt mindre sorthet så  sammenlignet med  LADY 20047 Blushing Peach så er den litt friskere, vel verdt en prøveboks :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun