EF

Tilstøtende rom: Tidløs eller soft touch eller om dere har andre forslag?

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Vi skal på sikt bytte kjøkkenfronter, så spiller ikke så stor rolle

Tak: Vet ikke. Har dere forslag til hvilke farge vi bør velge til tak?

Hei, Vi flytter til ny bolig og Ønsker råd ift å male kjøkken / stue. Tenker å male veggene i stue/kjøkken i enten Devine eller Soft Skin, og lurer på hvordan det vil fungere mot vanlig eikeparkett? Evt om en av fargene vil funke bedre, eller om det er andre farger vi bør vurdere? Tenkte også å male vinduskarmer i samme farge, men med blankere glansgrad. Er det en god ide med matte vegger og mer glans på karmer? I tillegg tenker vi male trapperom og gang i enten tidløs eller soft touch. Vil en av disse fungere, evt andre forslag? Til slutt lurer jeg på om soft teal eller refresh vil funke sammen med tidløs/soft touch, da vi vurderer å male en loftstue som er tilstøtende trapperommet i en av disse fargene.

11/01/2019 19:41:51

Jotun LADY svarer:

Hei gulvet er ganske gult så det blir ikke så mye kontrast mot gulvet hvis du velger  LADY 12083 Devine eller den litt kjøligere  LADY 10580 Soft Skin på veggen, men ønsker du kontrast ? Er det dine møbler på bilde eller er bildene fra prospekt ? Har du bilde av kjøkkenet og resten av rommene du skal male ? 

14/01/2019 10:33:55

EF:

Hei, Takk for svar. Bildet er fra prospekt. Kjøkken er i samme rom. Frontene er per nå hvite, men vi skal bytte de ganske snart, men har ikke bestemt farge på de ennå. Benkeplate i hvitpigmentert tre. Ikke våre møbler nei. Vi har en lys melert sofa, som går i beige retning, tenker jeg. Spisebord og sofabord i valnøtt. Tenker kanskje på lang sikt og slipe gulvet og få det mer mørkt brunt....

14/01/2019 11:16:05

EF:

Hei igjen, Glemte bildene. Beklager, her kommer de. Trappa går i tre etasjer og kommer opp i loftstua hvor vi tenkte refresh eller soft teal. Veggene i trappa ønsker vi i en noe lysere/mer nøytral farge, som kankobineres med både stue / kjøkken og loftstue (ingen møbler er våre, alle bilder fra prospekt). Kjøkken skal endres ift fronter, benkeplate og fliser over benkeplate...

14/01/2019 11:24:49

Jotun LADY svarer:

Hei igjen :) Farge på kjøkkenfronter og valg av fliser og benkeplate vil i stor grad være avgjørende for hva som vil stå godt til på veggen. Sender du oss NCS kode på de nye kjøkkenfrontene i tillegg til link/bilde til ny benkeplate og valg av fliser kan vi på en bedre måte gi deg gode råd om hva som passer til. Bilder av dine møbler (særlig sofastoff) er også supert! Hører fra deg :)

15/01/2019 14:24:37
Go to top