Janne

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Prismegrønn

Møbler/kjøkkenfronter etc.: kjøkkenfronter s0005-y20r

Tak: hvite takess, usikker på kode

Hei, vi bygger ut stua og ønsker hjelp til å velge farge. Har washed linen i den opprinnelige delen og det er en farge jeg er godt fornøyd med. Nå tenker jeg å fortsette med denne i den nye stua også, men vurderer en mørk vegg i tillegg. Tips til mørk grå/sort farge som passer fint til denne varme gråfargen?

11/01/2019 21:23:25

Jotun LADY svarer:

Hei, Janne  LADY 10679 Washed Linen er lekker sammen med mørkere grå som  LADY 1434 Elegant og  LADY 1462 Grå Skifer vil du ha varmere grå-beige så se også på  LADY 1352 Form og  LADY 1145 Band Stone :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som møbler, panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)  


14/01/2019 10:36:26
Go to top