Hilde

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Skal male rommet til gutten min på 5 1/2 år. Han har nå fargen refleksjon, men jeg har lyst på mer farger. Tenker meg blåtoner. Har sett litt på kombinasjonen linblå/st. Pauls blue. Er det finest med tre lyse vegger og en mørk? Evt fargen byge, kan denne kombineres med andre blåfarge?

2019-01-12 06:23:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde, det er mange spennende måter å kombinere to ton-i-ton farger på. Enten ved å male en fondvegg, eller to vegger (ett hjørne) i en dypere tone. Ta gjerne også en titt på dette blogginnlegget der vi tar for oss fargedelt vegg, som kan bli virkelig spennende:

https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/fargedelt-vegg/

 LADY 5030 St. Pauls Blue er nydelig i kombinasjon med  LADY 5249 Linblå. Ønsker du  LADY 4638 Byge som den mørkeste tonen kan jeg foreslå at du kombinerer den med  LADY 4017 Pilasterblå eller  LADY 4618 Kveldshimmel

Se også på  LADY 5452 Nordic Breeze i kombinasjon med  LADY 5044 Blåis. Tøffe farger til gutterommet. Hvilken kombinasjon du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

Med SENS blir fargene like fine på panel som på slette vegger. SENS er et 3i1 produkt. Det betyr at produktet kan brukes både på vegg, panelvegger og paneltak, samt listverk. Smart, ikke sant? Bruk gjerne  SENS 3i1 Vegg/panel/list 07 på veggene, og  SENS 3i1 Vegg/Panel/List 30 på listverk i rommet. Det skaper stilige kontraster i lekent barnerom.

Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun