Kaje

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Vinduer Ral 7021, innvendige dører ikke bestilt enda.

Hei! Vi bygger helt ny hytte, i en moderne funkis stil. Utvendig i cedertre og Oppdal skifer, med store vindusflater i svart/ grå Ral 7021. Vinduene skal ha den samme fargekoden innvendig. Vi har utsikt mot havet og det er derfor vi har valgt store vindusflater. Vi er helt på bar bakke når det gjelder farger innvendig. Vi har skjønt at denne mørke fargen på vinduene trekker endel lys. Vi har lyst på et lyst eikegulv ( ikke bestemt enda) og vi har valgt et hvitt kjøkken med benkeplate i eik på øya( for å få et varmere preg), men svart benkeplate på den motsatt siden. Vi har åpen løsning med kjøkken og stue. Vi skal ha gips på største deler av hytta, og det skal være listefritt. Taket skal også være i gips. Hvilken farge tenker du blir finest, på vegger og tak? Som sagt vi har flott sjøutsikt mot sør og vest, og det er her foldedører og skyvedører skal være. Vi ønsker et moderne uttrykk, samtidig som vi vi må ha det koselig også. Vi har tenkt til å trekke inn litt panel i et hjørne i stuen, for å få det litt varmere., f.eks liggende panel i Ask. Hytta vil få 3 soverom alt på en flate. Hvilke farger anbefaler du? Takknemlig for innspill, både på vegg og tak.

12/01/2019 09:56:29

Kaje:

Legger ved et bilde av utsikten,. Hytta skal være ferdig før påske.

12/01/2019 10:05:38

Jotun LADY svarer:

Hei Kaje, wow-for en fantastisk beliggenhet! Vi hjelper deg gjerne men for å kunne mene noe om farger til vegg og tak trenger vi info om farge på kjøkkeninnredning, NCS kode på dører innvendig og valg av materialer som gulv og flis. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Har du link til møbler er det også supert! Det å male vegg og tak i samme farge kan gi utrolig spennende og lune interiør. Ta gjerne en titt på dette blogginnlegget for tips og inspirasjon til vi hører fra deg igjen. https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/taket-den-5-veggen/

:)


14/01/2019 10:24:03

Kathrin Jelsness:

Hei, og takk for svar. Kjøkkeninnredningen er klassisk hvit fargekode S0500-N og benkeplaten er i hvitoljet eik. Vi vil også innrede gulvet i et hvitoljet eikegulv. Vi har ikke noen møbler å snakke om, det eneste vi har tatt vare på fra den gamle hytta er 3 Futurum stoler som jeg har lyst til å få pusset opp slik at de fremstår pene. Vi vil kjøpe nye møbler og evt noen skatter vi finner på Finn. Dører står vi fritt til å velge. Håper dere kan gi oss gode tips slik at hytta fremstår som moderne og flott. Kanskje dette er dette et prosjekt dere har lyst til å være med på ?

14/01/2019 11:33:19

Jotun LADY svarer:

Hei, Kaje det er et lekkert sted og et spennende prosjekt. Send gjerne en søknad med bilder og dine tanker om hva du ønsker til info@jotun.no så vil det blir vurdert :-) Hvis det ikke blir et blogg innlegg av prosjektet så hjelper vi deg selvfølgelig gjerne videre i prosessen men da trenger vi link med bilder av gulv og gjerne også tegninger av hytta slik at vi får et inntrykk av stilen. Noen tanker om hva du liker av farger er også supert slik at vi enklere kan finne en palett som faller i smak :-) 


16/01/2019 09:10:52

Kathrin Jelsness:

Hei, tusen takk! Jeg sender inn en søknad i dag med bilder.

22/01/2019 13:57:40

Jotun LADY svarer:

Ja, flott - gjør det! Lykke til :)

23/01/2019 13:48:13
Go to top