HS

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Antikkgrå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt

Tak: Hvitt

Hei! Jeg skal male kjøkkenet og er i tvil om hvilken farge jeg vil ha. Lister er bomull og kjøkkeninnredningen er hvit. Svarte fliser som går fra kjøkkenbenk til taket, langs en hel vegg. Enstavs eikeparkett, som er hvitlasert. Rommet ved siden av er antikkgrå (stue) Jeg ønsker ikke en farge som gjør at stuen ser mer grønn ut.

12/01/2019 10:04:06

Jotun LADY svarer:

Hei HS vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men jeg må be om bilder slik at jeg får et inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Hva liker du av farger ? Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Hører fra deg. :-)


14/01/2019 11:04:46

HS:

Jeg liker de fleste farger, det er derfor det er vanskelig å velge. Men jeg tror jeg har landet på at jeg ikke ønsker en mørk eller sterk farge. Jeg tror jeg kommer til å gå for en dus farge, som passer til fargen som er i stuen og for å få frem de fine stor svarte flisene.

15/01/2019 16:29:01

Jotun LADY svarer:

Hva med  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 12083 Devine de er rå-tøffe til sorte fliser og lekre sammen med grått :-) Trives du bedre med blått og blågrønt så ta en titt på  LADY 5249 Linblå,  LADY 4710 Duggblå,  LADY 7163 Minty Breeze og den litt varmere  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 8281 Pale Linden det meste er jo lekkert til sort, grått og hvitt :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)  


16/01/2019 13:06:54
Go to top