I og L

Lister/dører/vinduer: Eik og Klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Green Marble kjøkkenfronter, eikegulv

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi pusser opp et helt hus og starter på scratch når det gjelder farger. Det blir åpen kjøkkenløsning mot spise og spisestue, samt en soveromsgang. Vi har landet på kjøkkenfronter i Green Marble, eikeparkett på gulvet og Klassisk hvit i taket (panel i stue/gipsplater kjøkken). I dette rommet blir vinduskarmer og dører i eik, i andre deler av huset blir karmer/listverk i Klassisk hvit (vil unngå Bomull/Eggehvit). Vi trenger hjelp til å lande en basefarge til veggene i kjøkken/stue. Ønsker en svakt gråaktig, dus og lett tone. Har vurdert Tidløs, men lurer på om den ikke vil stå så godt til taket i Klassisk hvit? Vi kan også tenke oss en farge som er hakket dypere i soveromsgangen og ønsker også tips til denne. Mvh I og L

12/01/2019 11:48:21

Jotun LADY svarer:

Hva med  LADY 12077 Sheer Grey og  LADY 12078 Comfort Grey de er lekre ton i ton og de er lekre til den dype grønne  LADY 8422 Green Marble :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som møbler, panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/01/2019 11:17:38

I og L:

Takk for svar! Et ekstra spørsmål: vi skal bestille noen innvendige ventiler og har fått opplyst at dekselet har fargen RAL9016-P. Vi er ikke kjent med den fargekoden, stemmer det at denne fargen tilsvarer deres Klassisk hvit? Mvh I og L

16/01/2019 18:15:22

Jotun LADY svarer:

Hei hei, NCS-fargesystemet og RAL-fargesystemet er to ulike fargesystemer og kan ikke direkte "oversettes". Det vi kan si er at RAL 9016 er tilsvarende lik  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. :)

17/01/2019 10:07:56
Go to top